My Quirky Xmas

Het is alweer the most wonderful time of the year! Yay! Dus mijn “iconische” witte nep-kerstboom mocht weer van zolder gehaald worden! Deze keer hing ik er 250 pastelgekleurde lampjes in en daar bleef het bij… Want met vijf katten, waarvan 3 dit jaar hun eerste Kerstmis vieren, is het toch spannend om een volledig opgetuigde boom in de kamer te hebben staan.

Bij wijze van een test hing ik enkele plastic ballen in de boom maar deze werden er in een mum van tijd vakkundig uitgemept. Het was hysterisch apenkooien, al die gekleurde lichtjes en het geritsel van de slingers… De katten hadden de grootste lol ~ en ik iets minder…

Janice en de kerstboom… Geen goed idee.
FML.

Dus bonjourde ik de katten een paar uur de woonkamer uit en hing ik er 1 middag al mijn lievelings~ornamenten in, maakte foto’s en haalde alles er meteen weer uit.

Mijn droom-boom, vol met mijn mooiste kerstballen. En zonder katten in de buurt!
Met 250 pastelgekleurde lichtjes van Rice.dk!
Deze astronaut stond heel hoog op mijn wishlist. Want een kat in space? Yes, please! Ik vond ‘m hier online, via Radbag!
Whoaa! Nog een poes! Deze keer in een roze UFO! Deze vond ik ook bij Radbag. Shoppen doe je hier!
Natuurlijk is mijn kerstboom niet compleet zonder Disney-ornamenten! Elk jaar shop ik er nieuwe bij; wanneer we in Disneyland Parijs zijn! Onderin het kasteel zit namelijk een kerstwinkel, deze is het hele jaar door geopend en je kan er dus op elk moment de mooiste Disney-kerstballen shoppen. Ook via de Engelse ShopDisney bestel ik regelmatig ornamenten. Ze brengen zoveel leuke herinneringen naar boven, van onze tripjes aan het park! Ik verheug me er nu al op om over een paar maanden nieuwe designs te shoppen, wanneer we het park weer mogen bezoeken!
Dit is ook echt een grote favoriet: een Lumiere met echte lichtjes! Betoverend mooi! En geeft me iedere keer weer een grote glimlach!
Natuurlijk mag Pendule niet ontbreken!
Mijn droom-boom! Onder toeziend oog van Darth Vader, uiteraard! Deze toffe print kun je shoppen bij EastEndPrints.
Deze pizza~kerstbal kocht ik vorig jaar, hier bij Radbag. En ik blijf het echt een geweldig ding vinden!
Voorzichtig liet ik de opgetuigde boom aan twee van de drie kittens zien. Bob was meteen onder de indruk en keek alsof hij een sprong zou maken. Dus die mocht meteen weer terug naar boven. Mirre nam plaats in de regenboog/eenhoorn-poezenmand en bleef keurig liggen…
Het is wel een mooi plaatje, zo. Maar ik durfde Mirre niet alleen bij de boom te laten. Ook al viel ze even later lekker in slaap, in haar heerlijk zachte mand. Deze toffe unicorn kun je trouwens hier shoppen bij Radbag. Er passen met gemak twee katjes in. Of 1 hele grote…
Ik vond vorig jaar 3 toffe Nijntje-ornamenten bij de Bijenkorf. De dag na kerst, voor de helft van de prijs. Elke keer als ik ze zie, dan word ik zo blij! Ze hebben heerlijke typische Nederlandse printjes, zoals Delfts Blauw of met tulpjes – zoals je hier ziet. Op de achtergrond zie je mijn all time lievelings-ornament pronken; het kasteel van Doornroosje! Dit was de allereerste kerstbal die ik kocht in Disneyland, 4 jaar geleden. Deze betoverend mooie bal, met kleine Tinkerbell, was het begin van een verzameling!

Nu de boom er even staat, merk ik dat de katten het niet meer zo interessant vinden. En een witte boom, vol met witte slingers (om het extra vol te laten lijken) en met die honderden pastelgekleurde lichtjes maar zรฒnder kerstballen is ook wel leuk. Het heeft wel wat…

Hoe ik het volgend jaar aan ga pakken, dat weet ik echt nog niet. Misschien zet ik wel een boom op mijn slaapkamer, met al mijn lievelings~ornamenten. Tot die tijd blijf ik gewoon maffe kerstballen shoppen!

Liefs, Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *