Joya test: Glitter Dots!

Dit zijn Glitter Dots, kleine kneedbare lijmbolletjes bomvol glitters! Je kan ze bijna overal opplakken zonder een spoor van glitters achter te laten. Joya en ik zijn dol op kleur, knutselen รจn glitters dus we waren heel erg blij toen Crayola ons vroeg enkele sets uit te testen!

Elke verpakking bevat 42 Glitter Dots en ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog – in sets als “classic colors“, “bold colors” en – onze favoriet- “tropical colors“.
De dots zijn er ook in kleuren als zwart, goud en zilver. Wauw!
Ziehier, een schaaltje met maar liefst 126 Glitter Dots!
Joya toverde een simpel glazen vaasje om tot een superkleurrijke creatie! Daarnaast frรถbelde ze nog een saaie glazen kaarshouder om tot een geweldig glitter kunstwerk!

Joya vond het geweldig om met de Glitter Dots te knutselen. Ze voelen een beetje aan als een combinatie van klei en slijm, helemaal geweldig dus! Het is de bedoeling om de dots tussen je vingers lekker te kneden en vervolgens op een schone, vlakke ondergrond uit te smeren. Bijvoorbeeld op glas, zoals wij deden. De Glitter Dots blijven supergoed plakken zonder glitter af te geven. Oke, toegegeven; er zaten wel een paar glitters op onze handen maar verder lagen ze nergens! Na 24 uur zijn de dots uitgehard en kun je je kunstwerkje ergens neerzetten. De glitters laten dus echt niet los, zelfs na twee weken zitten ze er nog net zo goed op als op dag 1!

Zelf vond ik het zelfs een beetje mindful om met de Glitter Dots te werken. Ik werd er helemaal relaxed van. Het is dus oprecht een aanrader om samen met je kindje mee aan de slag te gaan. Succesvolle knutselmiddag gegarandeerd!

We hebben dus twee glazen objecten met de Glitter Dots succesvol beplakt en daarnaast probeerden we ook een houten fotolijstje te beglitteren. Helaas bleven de dots daar niet aan plakken. We hebben het ook nog op plastic en een spiegel uitgetest en daar bleven de dots dan wel weer supergoed aan vast kleven!

Glitter Dots zijn verkrijgbaar in sets met alleen 42 dots of inclusief sticker sjablonen, sleutelhangers of mosaic vormpjes. Zo kun je meteen aan een knutselwerkje beginnen!

Kijk voor meer informatie op de Crayola Nederland website. Shoppen doe je bij Bol.com, Wehkamp of Lobbes.nl